Värmlands Destinationer

Karlstadsregionens

Destinationer

  • Karlstad
  • Forshaga
  • Grums
  • Kil
  • Hammarö
Forshaga
Grums
Hammarö
Karlstad
Kil
[Stäng]
[Stäng]
[Stäng]
[Stäng]
[Stäng]

Våra destinationer

Forshaga
Vi berättar gärna om Klarälven, bjuder på fiskehistorier och berättelser om vår flottningsepok. Vi erbjuder en aktiv fritid, inte minst genom vår bilfria led Klarälvsbanan. Närheten ger dig möjligheter. Karlstads puls - naturens lugn, här har du båda miljöerna inom räckhåll.
Grums
Grums kommun är en Vänerkommun i hjärtat av Värmland. Här finner du kulturupplevelser, vacker natur och närheten till människor.
Hammarö
Hammarö är en ö som ligger i Vänern. Oavsett om du besöker centrumstråket i huvudorten Skoghall eller Skärgårdsmuseet i Hammarö Kulturbygd har du nära till Värmlands skärgård. Här finns utöver ett rikt kulturliv bland annat vackra badplatser och mysiga restauranger att besöka.
Karlstad
I Karlstad är vi stolta över vårt utmärkta krog- och kulturutbud. Finfranskt, ursvenskt eller spännande libanesiskt för gommen. Här finns ett av Sveriges sex operahus, konsthall Lars Lerin och alltid något kul evenemang på gång. Välkommen till en rikare upplevelse. Varmt välkommen till Karlstad.
Kil
I Kil finns en mängd vattendrag, sjöar och tjärnar och i vår natur kan du vandra, fiska, plocka bär och svamp. Med lite tur får du chans att se vilda djur som bäver, rådjur, älg och räv.