Unik atmosfär på Apertin herrgård

Apertin Herrgård Hotel & Konferens är ett naturskönt boende med mycket att erbjuda i form av gammal herrgårdsstil och natur.

Herrgården på Apertin

En herrgård som erbjuder på en unik atmosfär och känslan att gå ett steg tillbaka i tiden. Nästan två mil norr om Karlstad finns Apertin herrgård beläget i ett vackert naturreservat. De erbjuder sina hotellgäster och besökare en unik upplevelse med ett trivsamt boende i en naturskön miljö där varje rum är inredd med en personlig prägel i gammal herrgårdsstil.

Med en fem håls golfbana, laxfiske, go-kart och mycket mer finns stora möjligheter till olika aktiviteter. Även herrgården kan erbjuda aktiviteter som dryckesprovning och guidade turer till närliggande sevärdheter. Däremot får man inte glömma bort möjligheten att koppla av, fly vardagen och absorbera den natursköna atmosfären som naturreservatet erbjuder. Utöver det har Apertin ett nära samarbete med eventbolag som kan hjälpa till att göra din vistelse där unikare.

Konferens och restaurang

I herrgården finns det fyra konferensrum i varierande storlekar där man kan samordna konferenser från 80 personer till mindre grupper. Konferensrummen är utrustade med modern teknik och tillgång till mindre arbetsrum om så önskas.

Förutom konferensrummen och de olika sovrummen har herrgården en egen restaurang där gästerna har möjlighet att avnjuta en god bit mat. Menyn innehåller lokala läckerheter men också mer traditionella rätter. Den stora matsalen kan ta emot upp till 100 gäster som gör det möjligt att arrangera bröllop och fester.

Nej