Tjurruset i Karlstad

Letar du efter en utmaning så är Tjurruset verkligen någonting för dig. Antar du utmaningen den 15:e september?

En lerig utmaning

Tjurruset i Karlstad är terrängtävlingen för dig som älskar att utmana dig själv. Under de dryga tio kilometrarna väntas en rad olika överraskningar i form av byggda samt naturliga hinder. Oavsett vilken kondition du som deltagare har, kan vi lova att i Tjurruset hänger det mesta på vilja och jävlaranamma.

Platsen för lerfesten

Loppet äger rum på Norra Fältet som ligger mitt i centrala Karlstad längst E18. Arrangören kommer skylta från samtliga infarter till arrangemangsområdet. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till start och målområdet.

Omklädning sker på KMTI

I anslutning till starten för Tjurruset finner ni träningsanläggningen KMTI. På KMTI sker all omklädnad för såväl Tjurruset, Kalvruset & Minikalv. Platsen för ombyte är begränsad så boende i Karlstad får gärna byta om hemma i den mån det går.

Priser för de modiga

Direkt efter målgång får alla deltagare ett fint minnespris, dryck samt samplingspåse med överraskningar i. Prisutdelning sker snarast möjligt efter avslutad tävling vid Norra Fältets scen. Priser delas ut till de första i mål (herrar och damer), snabbaste lag, såväl som utlottningspriser till lag och individuella deltagare.

Anmälan till Tjurruset

Du kan anmäla dig redan nu till 2018 års upplaga av Tjurruset via denna länk. Där hittar du också all tänkbar praktiskt information du behöver veta.

Nej