Värmlands museum konferens

Den 1 juli öppnas dörrarna till museet på Sandgrundsudden i Karlstad igen, med vissa försiktighetsåtgärder och ett anpassat utbud.
Välkommen till konferens intill Museiparkens natursköna miljö.

Värmlands museum erbjuder konferens i en unik och vacker miljö. Här finns hörsalen med plats för 160 personer, ett mötesrum med plats för 25 personer samt tre mindre mötesrum med 12 platser i varje. I hörsalen finns projektor med stor duk och trådlösa mikrofoner. De mindre mötesrummen har varsin stor skärm. Samtliga lokaler har fritt wifi och hörslinga. Konferensgäster erbjuds fri entré till samtliga utställningar och man har även möjlighet att boka guidade visningar som ett komplement till mötet.

Självklart erbjuds fika och lunch i samband med konferensen, från museets restaurang Matbruket. Det finns även möjlighet att ha mingel och middagar i samband med konferens eller varför inte hålla museet extraöppet just för er grupp? Utanför museet finns Sandgrundsudden och museiparken med naturskön miljö och ett vackert promenadstråk runt udden, allt med ett mycket centralt läge i Karlstad.

För bokning: caroline.zreloff@varmlandsmuseum.se eller 054-701 19 24
INFO
Plats
Tillgänglighet
Arrangör
Värmlands Museum
Sandgrundsudden
652 24 KARLSTAD
museet@varmlandsmuseum.se
Namn
Värmlands Museum
Adress
Sandgrundsudden
652 24 Karlstad
Kommun: Karlstad
Beskrivning
På Sandgrundsudden i Karlstad ligger Värmlands Museum.
Tillbaka
Karlstad
Besök hemsida Boka här