Alsters herrgård

Välkommen att boka konferens med kreativa förutsättningar i en kulturhistorisk miljö på Gustaf Frödings minnesgård.
Konferenser på Alsters Herrgård sker i huvudbyggnaden från sent 1700-tal. Den historiska miljön och den natursköna omgivningen i kombination med mat och dryck ger de bästa förutsättningarna för en lyckad konferens.
I Hörsalen, mitt i Frödingutställningen, finns plats för 50 personer i biosittning och 25 personer vid bord. Under sommarsäsong maj-augusti är konferensmöjligheterna något begränsade på grund av utställning som är tillgänglig för herrgårdens besökare.
I konferenslokalen finns modern utrustning som blädderblock, whiteboard och dataprojektor samt fiber från Karlstads Stadsnät med tillgång till Karlstad Kommuns trådlösa nätverk och universitetsnätverket eduroam.
INFO
Plats
Tillgänglighet
Namn
Alsters herrgård
Adress
Alsters Herrgårdsväg 3
656 39 Karlstad
Kommun: Karlstad
Per Eriksson
Beskrivning
Alsters herrgård, Gustaf Frödings minnesgård, är en 1700-talsherrgård i vacker naturmiljö med utsikt över Vänern. Herrgården ligger 8 kilometer öster om Karlstad.
Vägbeskrivning
Från Karlstad: tag E18 mot Stockholm ca 8 km och följ sen brunvit skyltning Alsters herrgård. Stadsbuss: Grön Linje 2 mot Mjölnartorpet. Länsbuss: Linje 501 mot Skattkärr, Väse.
Tillbaka
Karlstad
Besök hemsida Boka här