Hammarö trolling

När du besöker Karlstadsregionen är det ett ypperligt tillfälle att ta en fisketur. I Lillängshamnen erbjuder Hammarö trolling turer med båt samt guide. Det enda du behöver tänka på att ta med är gott humör och eventuellt något att äta och dricka.

Hammarö trolling

Hammarö trolling erbjuder sina gäster trollingfiske med en mycket erfaren fiskeguide i norra Vänern efter lax, öring, gös och gädda. Båt och utrustning är i toppklass för att ni skall få en trevlig och säker upplevelse på sjön. Guiden innehar F-skattesedel, fartygsbefäl klass VIII-utbildning, högfartscertifikat (mer än 35 knop) samt övriga intyg och försäkringar som erfordras för att jobba som fiskeguide. Båten tar en till fyra fiskande gäster.

Turerna på Vänern

Turerna utgår från Lillängshamnen på Skoghall, som hemmahamn, men fisket bestämmer och därför används även ramperna i Kristinehamn, Grums och Åmål. När det gäller lax och öring så är bästa säsongen mellan oktober och juni. På sommaren (juli, augusti och september) flyttar fisket till Glafsfjorden (Klässbols båthamn) och fiskar där främst efter gädda, gös och asp. Sommartrolling efter lax och öring på Vänern är möjligt, men då får man gå längre ut och fiska djupare.

Du kan läsa mer samt boka din tur på Hammarö Trollings webbplats.

Nej