Vänerkajak - Uthyrning och butik

Paddla kajak i Vänern eller Klarälven
Paddla kajak eller SUP i Vänern eller på Klarälven

Hos Vänerkajak kan man hyra både SUP (Paddelbräda) och en- eller tvåmanskajaker och man kan välja att paddla en stadstur på Klarälven eller ut i Vänerns skärgård. Vänerkajak har sin verksamhet vid Borgmästarholmen i Karlstad, men efter överenskommelse kan Strandvik, Ölme också vara utgångspunkt för paddlingen. Både västerut mot Grums och österut mot Kristinehamn finns fina paddelvatten. Möjlighet finns också att få kajaker körda till Forshaga och paddla Klarälven nedströms.

En kortare grundinstruktion, information, tips om paddelteknik och säkerhet ges när man hyr kajaken. I tvåmanskajakerna, som är mycket stabila går det bra att ta med hela familjen. Det finns gott om plats för packning och ett barn som inte själv kan paddla. Det går också att ta med en hund, tänk bara på att hundar inte får springa lösa i skärgården. Under sommaren anordnas både kurser och guidade turer.
För mer information om kurser och guidade turer, var god se vår Facebook-sida: www.facebook.com/vanerkajak

Öppettider:
Vid överenskommelse. Boka din vistelse på nummer 0767653377
INFO
Plats
Arrangör
Vänerkajak
Sandbäcksgatan 6
653 40 Karlstad
info@vanerkajak.se
Namn
Vänerkajak
Adress
Sandbäcksgatan
6
653 40 Karlstad
Kommun: Karlstad
Beskrivning
Kajakuthyrning
Vägbeskrivning
Vänerkajaks container finner du i norra änden av Hotellet Scandic klarälven. Åk till hotellet och kör till hotellets parkerings norra ände. Gå sista biten.
Tillbaka
Karlstad
Besök hemsida
Kanot
Vänern