Karlstad Alpackagård

Vill du ha en annorlunda naturupplevelse? Boka alpackavandring eller fika med alpacka. Alpackor är vackra, lugna, nyfikna och ingen lämnas oberörd av ett möte med dem.
Varva ner en stund, släpp vardagens bestyr och träffa deras underbara alpackor. Kanske med familj, kompisar eller arbetskamrater? Karlstad Alpackagård tar emot både enskilda och grupper.

På alpackavandringen får du en introduktion till alpackorna, du får mata dem och därefter går du på en guidad tur längs med slingriga skogsstigar. Eftersom det inte går att stressa en alpacka anpassas promenaden efter deras tempo så det är bara att slappna av och njuta.

Om du hellre vill fika med alpackor serveras det givetvis hembakt bröd till kaffet och du får samtidigt lära dig mer om alpackor.

Det finns också en liten gårdsbutik med lokalproducerade honungsprodukter, ull, garn, strumpor, minnessaker med alpackamotiv, med mera. Butiken är öppen i samband med de olika evenemangen.

Välkommen att läsa mer på www.karlstadalpackagard.com

Endast förbokningar
Karlstad Alpackagård är inte en stor gård i vanlig bemärkelse utan det är hemma hos husägaren där alpackorna går i en hage intill tomten. Och det är just det lilla och personliga de vill erbjuda. Därför ber de er att respektera att gården, butiken och kaffeserveringen endast är öppen för förbokade gäster.

De finns även här:
Facebook: Karlstad Alpackagård
Instagram: karlstadalpackagard

Hjärtligt välkommen att boka eller ta kontakt. Verksamheten är öppen året runt.
Öppettider
INFO
Plats
För aktuella öppettider och händelser se www.karlstadalpackagard.com
Arrangör
Karlstad Alpackagård
Botorp 523
655 91 Karlstad
info@karlstadalpackagard.com
Namn
Karlstad Alpackagård
Adress
Botorp 523
655 91 Karlstad
Kommun: Karlstad
Tillbaka
Karlstad
Besök hemsida Boka här
Barn