Hyr kajak, kanot eller flotte för äventyr på Vänern eller Värmeln

I Borgviks hamnen är det fin utsikt över norra Vänerskärgården. Där finns möjlighet att hyra kajak och kanot för de mer äventyrslystna. Du kan även hyra en flotte för tur på Borgvikssjön.
Hyr kajak eller kanot för äventyr på Vänern eller Värmeln.
Ta en tur i Borgviksjön och Grumsfjorden som är ett sjösystem kopplat till Vänern. Från hamncaféet kan du ta dig till Grumsfjordens öppna vatten på en timmes paddlingstur. Har du tur kan du få se bäver och rovfåglar när du tyst paddlar fram i det lugna vattnet.
Efter ditt äventyr kan du njuta av en god fika vid hamncaféets egen brygga. Hamnkaféet ansvarar även för en camping som ligger i anslutning till byggnaden där du kan vila efter en tur på vattnet.
Värmeln som ligger norr om Borgviks bruksort slingrar sig lugnt fram och kan ge dig en eller flera dagar av otroliga upplevelser i den värmländska naturen som du sent kommer glömma. Här paddlar du dig igenom ett långt sjösystem med tätt omgivande natur. Värmeln rinner ut i Borgviksälven och sedan ut i Borgviksjön.
För den mer erfarne är en kajaktur på Storvänerns öppna vatten med öde öar i naturreservatsområden att rekommendera, med eller utan guide.
Om du känner dig osäker på vattnet eller helt enkelt vill ha någon att göra din paddlingstur med kan du kontakta hamnkontoret och boka en guide för kortare turer eller för längre turer med övernattning, valet är ditt.
Öppettider
INFO
Plats
Uthyrningen sker hos Borgviks hamncafé som har öppet dagligen mellan kl. 11:00-20:00.
Arrangör
Borgviks hamncafé
Hamnen i Borgvik
664 95 Borgvik
borgviks@hamncafe.se
Namn
Borgviks hamncafé
Adress
Gamla Landsvägen 1
664 95 Borgvik
Kommun: Grums
Tillbaka
Borgvik
Besök hemsida
Äventyr
Borgvik
Familj
Hyra
Kajak
Kanot
Flottfärd
Barn

Priser

Pris: 0 kr
Beskrivning:
För prisinfo vänligen kontakta Nicklas Lundsten på +46703991560 eller personalen i Hamncaféet.