Carlstad Canal Cajak

Medströmspaddla kajak eller sup på Klarälven genom centrala Karlstad. Ett säkert sätt att koppla bort vardagsstressen, umgås med vänner och samtidigt upptäcka vackra Karlstad på ett nytt sätt.
Ni kommer att påbörja paddlingen i stillsamma Pråmkanalen och kan därefter välja på flera möjliga paddlingsrutter. Rekommendationen är att ta vänster efter Pråmkanalen upp i Klarälven och paddla ungefär 10 minuter motströms. När det är gjort är det bara att glida genom vackra Karlstad. Ni kommer under de nästkommande timmarna passera under flera broar, naturskön miljö och områdena; Klara, Tingvalla, Strand, Kvarnberget, Romstad, Gruvlyckan, Bellevue, Sommaro, Kartberget, Björkås, Orrholmen, Kanikenäsbanken, Yttre Hamn, Vågmästaren, Inre Hamn, Bryggudden, Herrhagen, Haga och till sist avsluta tillbaka i Pråmkanalen på andra sidan slussen. Hela vägen från Klara kommer ni att paddla medströms vilket gör det till en mycket lätt och behaglig tur.

Alla får först flytväst, en paddel och en snabbkurs i hur kajakerna/SUP:arna manövreras och information om vad som är viktigt att tänka på för att säkert ta sig i och ur. Alltså allt du behöver veta för att just du ska känna dig trygg på vattnet. Vill ni ta med kajakerna/SUP:arna och paddla någon annanstans eller hyra under en längre period, så går det att lösa det. Det finns även möjlighet till företagspaddling.

Boka din kajak eller sup direkt på hemsidan https://ccc.bokamera.se/, genom mejl ccc.bokamera@outlook.com eller telefon 076-767 17 33.
INFO
Plats
Arrangör
Carlstad Canal Cajak
Västra Kanalgatan 11 (vid kanalen)

ccc.bokamera@outlook.com
Namn
Carlstad Canal Cajak
Adress
Västra Kanalgatan 11 (vid kanalen)
Kommun: Karlstad
Tillbaka
Carlstad Canal Cajak
Besök hemsida Boka här
Kajak
Vänern

Priser

Pris: 0 kr
Beskrivning:
Pris: Uppblåsbarkajak med plats för två personer 495 kr/5h SUP (stand up paddle) 245 kr/1,5h Hyran är inklusive flytväst, paddel och en vattentät packpåse (8 liter). Betalning sker på plats med Swish.