Golf i Karlstadsregionen

Nu har golfsäsongen börjat på allvar och här kan du spela på en ny bana varje dag.

I Karlstadsregionen finns sju golfbanor inom 30 minuters bilresa från centrala Karlstad. Det gör regionen unik för dem som inte åker någonstans utan golfbagen. Bo bekvämt på något hotell, vandrarhem eller B&B och spela på olika banor varje dag.

På Sommarro Golf, Bryngfjorden och Karlstad Golfklubb finns även pay and play-banor. Två av banorna, Billerud och Hammarö, ligger i direkt anslutning till Vänern. Ett par mil norr om Karlstad finns 18 håls-banor i både Dömle och i Kil där banan ligger intill vackra sjön Fryken. Det vänernära läget gör golfsäsongen riktigt lång med tidigare snösmältning och längre höst.

Så passa på att besöka oss redan nu eller planera din golfsemester inför sommaren och njut av spel runt om i Karlstadsregionen. 

Golfa runt Vänern

På www.golfaruntvanern.se kan du dessutom köpa ett kort som gäller på 18 golfbanor runt hela Vänern och du väljer mellan 3-6 greenfees som du sedan kan använda på de banor du själv väljer, antingen runt Vänern eller på de fem anslutna klubbarna i Karlstadsregionen.  

Alla banor är nu öppna

Bryngfjorden Golfklubb
Karlstad Golfklubb
Sommaro Golfklubb
Kils Golfklubb
Hammarö Golfklubb
Billeruds Golfklubb
ForshagaDeje Golfklubb

Ja