Kalendarium

Här kan du läsa om nätverksmöten och aktiviteter för dig som är engagerad inom besöksnäringen.

Värmlands och Karlstads Besöksnäringsdagar 2019

Den 14-15 november är det återigen dags för Besöksnäringsdagar. Nytt för i år är att Visit Värmland och Karlstads kommun kommer hålla dagarna tillsammans.

I år kommer konferensen hållas på Karlstad CCC från lunch till lunch, vi kommer avsluta dag ett på Värmlands Museum och restaurangen Matbruket. Under kvällen kommer en trerätters middag serveras och vi avslutar dagen med underhållning och utdelning av Värmlands Turismpris 2019, Årets uppstickare 2019 samt Årets Uppsatspris för Karlstads universitet 2019.

Läs allt om Besöksnäringsdagarna och hur du anmäler dig här.

Soppluncher

Du är välkommen att delta i våra soppluncher som arrangeras av turismverksamheten på Karlstads kommun där vi berättar om vad som är på gång. Anmälan till maria.ostling@karlstad.se

Datum för nästa sopplunch är ännu inte bestämd.

Frukostmöten och After Work

Visit Karlstad Member, Centrum Karlstad och Karlstad Handel anordnar tillsammans frukostmöten och After Work för sina medlemmar under året. Om du och ditt förtetag vill vara värd för ett frukostmöte, kontakta ordförande: hanna@riverc.se, maria@centrumkarlstad.se eller christer.johansson@maxi.ica.se

Frukostmöten 2019
Höstens datum är inte satta ännu.

Visit Värmland

Lär dig att kommunicera det goda
Nu kan du ta del av Visit Swedens kostnadsfria onlineutbildning "Kommunicera det goda" för företag inom måltidsturism. Utländska turister ser Sverige som hållbart och vill gärna upptäcka lokala matupplevelser i hela landet. För att turisterna ska få mer inspiration om lokal och ansvarsfull mat och dryck har Visit Sweden tagit fram en digital utbildning som ska hjälpa matföretag att kommunicera hur de jobbar med hållbarhet.
Läs mer om utbildningen här.

Här kan du läsa mer om och anmäla dig till Visit Värmlands olika medlemsaktiviteter.