Fika för framtiden

Fika för framtiden

Digital fika för framtiden - på ett säkert sätt kan du följa och delta i Karlstads kommuns arbete för att utveckla och marknadsföra destinationen Karlstad.

Istället för sopplunch, digital fika

Nu när vi inte kan bjuda in dig inom besöksnäringen i Karlstad till våra välbesökta soppluncher vill vi istället bjuda in dig till en digital fika.

Den 12 maj arrangerade vi det första streamingmötet ”Fika för framtiden” för att berätta om hur vi ändrat vårt arbete nu när alla förutsättningar förändrats.

Vi vill och behöver informera om hur vi på turismavdelningen arbetar för att lyfta destinationen Karlstad och vad vi behöver göra tillsammans.

Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor och interagera för de som tittar på sändningen.

Fika för framtiden på Facebook

Länken nedan går till vår sida på Facebook där du kan se sändningarna live och också ställa frågor:
https://www.facebook.com/Fikaforframtiden

Första tillfället var tisdag 12 maj kl. 9.30

Andra tillfället varr måndag 8 juni kl. 9.30

Tredje tillfället var 23 juni kl. 9.30

Fika för framtiden även på Youtube

Vi har laddat upp de tre nuvarande delarna av "Fika för framtiden" på vår Youtube-kanal. Kanalen har under lång tid legat vilande men nu finns totalt 16 filmer uppladdade.

Här finns också filmerna med Björn A Ling och Johan Östling där de marknadsför Karlstad på sitt egna personliga och humoristiska vis. De har totalt gjort tio stycken filmer där de beskriver Karlstads styrkor och förträffligheter.

De senaste uppladdningarna är tre stycken korta filmer om friluftsaktiviteter i Karlstad; paddla kajak, vandring och mountainbike.

Gå gärna in och prenumerera på vår Youtube-kanal för att titta på filmerna.

https://www.youtube.com/channel/UCkcDEFYM9pOMFWi83q87YQQ