Hoppa och klättra på JumpYard.

Fartfyllda aktiviteter i Karlstad

Letar du efter lite äventyr och action i vardagen? Eller vill du höja pulsen lite? Varför inte prova några av dessa fartfyllda aktiviteter!

Panikfabriken

Panikfabriken har två spännande aktiviteter som garanterat får adrenalinet att flöda. På Trossnäs kan du spela paintball i det gamla regementssjukhuset. På två tvåningar finns 17 rum med långa korridorer och gott om utrymmen att gömma sig på eller spana efter fienden. Banan är under tak och passar även bra för spel under vinterhalvåret. Och på området Alster ligger Panikfabrikens Lasergame. Precis som med paintball är detta en lagaktivitet och du skjuter med laserstrålar som är ofarliga för ögon och hud. Banan är 400 m2 och här får även barn över 8 år vara med. Ett laserkalas kanske kan vara något till nästa födelsedag? Läs mer här.

JumpYard

Hoppa dig trött på alla de olika trampolinerna! Men JumpYard är mycket mer än bara en trampolinpark. Här finns även en Sky Ride för den våghalsiga, klättring för den smidiga, Ninjabana för den modiga och fotboll för den bollängtande. När du blir trött kan du ta en paus i caféet där du har överblick över hela parken. Här finns både mat och fika att köpa. Barnkalas, kick off, trampolinkurser och mycket annat passar både stora och små men tänk på att barn under 3 år inte får hoppa i parken av säkerhetsskäl. Läs mer här.  

Svea Padel 

Enligt Wikipedia är padeltennisens ursprung olkart men 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller idag. Nu kan du spela denna relativt nya sport även i Karlstad. Granne med JumpYard ligger Svea Padel med sina 4 singelbanor och 9 dubbelbanor. Banorna finns inomhus med en imponerande takhöjd på cirka 12 meter. Här kan du gå kurser för att lära dig spela och inne på anläggningen finns också en shop, konferensrum, barnrum, lounge och omklädningsrum med dusch och bastu. Så ladda upp med bollar och ta med dina komipsar! Läs mer här. 

Ja