7
nov

Thank you for the music

Thank you for the music är en hyllning till två av de största musikskaparna i Sverige, Björn Ulveus och Benny Andersson.
Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner. Man bjuder publiken på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mama Mia och andra guldkorn ur Björn och Bennys låtskatt. Det kommer bli svårt att sitta still….

Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Vårens stora turné rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

13-års åldersgräns p.g.a. socialstyrelsens krav på ljudtryck.
Längd: ca 2 tim och 30 min, inkl. paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080.
INFO
Plats
Tillgänglighet
Arrangör
Scalateatern
Västra Torggatan 1A
652 25 Karlstad
anders@scalateatern.com
Namn
Karlstad CCC
Adress
Tage Erlandergatan 8A
652 20 Karlstad
Kommun: Karlstad
Beskrivning
Med sina 12 000 kvadratmeter mötesyta och 18 konferenslokaler i olika storlekar ryms här alltifrån större kongresser till mindre konferenser, kick-offer, bröllop och företagsevent. Den svanenmärkta anläggningen är otroligt flexibel och bjuder på exklusiv och modern arkitektur med mycket glas, allt för att ta tillvara den energi och livskraft som vattnet ger. Här finns en av landets största kongresslokal med plats för 1 622 personer och en bankettmatsal för 1200 personer.
Tillbaka
Karlstad
Besök hemsida Boka här
Musik
Vänern

Tillfällen

2021-11-07 19:30