16
mar

Pernilla Wahlgren - kort, glad och tacksam

Pernilla Wahlgren summerar 40 år på scen och 50 år på jorden i en storslagen humorföreställning
Pernilla Wahlgren har underhållit Sverige och svenskarna i fyra decennier med ett otal medverkanden i Melodifestivalen, populära bloggar och podcasts, storslagna musikaler, TV-program och barnteatrar, för att inte glömma hennes fem studioalbum. På senare tid har Pernilla genom egna dokusåpan Wahlgrens Värld fått närmare en halv miljon människor att bänka sig varje torsdag för att vara med om nya galna upptåg i familjen Wahlgren. Nu summerar Pernilla sitt liv och sin karriär i en humorshow. ”Bättre sent än aldrig” – säger Pernilla själv. (som är känd för att alltid komma sent själv)

Tillsammans med regissören Hans Marklund och en drömensemble bestående av Kim Sulocki, Ola Forssmed, Hanna Hedlund & Måns Nathanaelson gör Pernilla föreställningen Kort, glad och tacksam

Humorföreställningen är fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.

Välkommen till Scalateatern!
INFO
Plats
Arrangör
Lifeline Entertainment
Namn
Karlstad CCC
Adress
Tage Erlandergatan 8
652 20 Karlstad
Kommun: Karlstad
Beskrivning
Karlstad CCC ingår i Visit Karlstad AB och är en av nordens största och mest moderna mötesanläggningar. Med sina 18 000 kvadratmeter mötesyta och 18 konferenslokaler i olika storlek ryms här alltifrån större kongresser till mindre konferenser och företagsevent. Restaurang Karl IX är Svanenmärkt och har plats för 1400 sittande gäster. Kongressalen är en av landets största med plats för 1604 gäster. Utanför kongressanläggningen finns en 700 kvadratmeter stor brygga som även fungerar som hållplats för båtbussarna som trafikerar Karlstads vattenvägar under sommarhalvåret. Karlstad CCC ligger centralt beläget i staden, en kort promenad från Karlstad tågstation och har drygt 1000 hotellrum inom 10 minuters gångavstånd. Karlstad Airport ligger 15 minuter bort med buss/taxi.
  • Anpassad toalett
  • Hiss
  • Hörslinga
  • Permobil
  • Ramp
  • Rullstol
  • Synnedsättning
Tillbaka
Karlstad
Besök hemsida Boka här
Teater

Priser

Pristyp: Ordinarie (inkl. avgift)
Pris: 565 kr
Beskrivning:
Förköp via Scalateatern i Karlstad eller ticketmaster.se.

Tillfällen

Extraföreställning på Karlstad CCC - 2019-03-16 15:00
Extraföreställning på Karlstad CCC - 2019-03-16 19:30