15
okt

Danko Jones + The Dogs + The Drippers

Nöjesfabriken & Turbojugend Karlstad bjuder in till en trippel-D-rock’n’roll-extravaganza den 15 oktober.
Stora scen: Danko Jones + Support
Kristallbaren: The Dogs + The Drippers

THE DOGS kan utan problem titulera sig som ett utav Norges hårdast arbetande band! Det här är ett band som måste upplevas live som bjuder på en show där allting kan hända!
”Ja, for faen, Sverige er noe av det morsomste vi kan spille. Haha, dere har så jævla mye regler for alt mulig der borte at det nesten alltid ender i kaos, legevaktbesøk eller rabalder mår vi er innom. Forvent et salig kaos, Karlstad!” – Kristopher Schau // Frontman – The Dogs
Stagetime: 21.00

DANKO JONES besitter en utav rockens vassaste tungor, bemästrat riff som sväng med bravur och har vigt sitt liv till vägarna för att sprida sin gospel! Albumen har släppts i stadig ström allt sedan ”Born A Lion” slog ned som en bomb 2002 & bandets senaste, tillika nionde giv ”A Rock Supreme”, fortsätter på inslagen linje där livets goda avhandlas! Trion är en sann rock’n’roll maskin som står redo att än en gång frälsa Karlstad & Nöjesfabriken!
Stagetime: 22.00

THE DRIPPERS levererar actionrock med rötterna fast förankrade i 90-talets högenergiska rockvåg med band som Gluecifer, New Bomb Turks, The Hellacopters, Turbonegro samt den äldre vågen av Detroit-osande rock med The Stooges & MC5. Bandet har med tiden gjort sig ett namn som ett av de främsta banden på den nya vågen av actionrock som sveper över musikvärlden, med sin explosiva liveshow och sitt ursinniga sound har de tagit stad efter stad i besittning.
Stagetime: 23.30

Ålder: 18 år
20.00-01.00

2 scener – 1 biljett
INFO
Plats
Arrangör
Nöjesfabriken
Karlagatan 42
652 23 Karlstad
info@nojesfabriken.se
Namn
Nöjesfabriken
Adress
Karlagatan
42
652 23 Karlstad
Kommun: Karlstad
Beskrivning
Gammal fabrik som är ombyggd till ett nöjescentrum för alla åldrar. Ligger i stadsdelen Herrhagen i Karlstad.
Vägbeskrivning
Intill slussvakten på Herrhagen.
Tillbaka
Karlstad
Besök hemsida Boka här
Musik
Vänern

Tillfällen

2021-10-15 20:00