Ett bra möte i Karlstad

Karlstad har en lång tradition av att arrangera möten och det goda värdskapet har gjort att många arrangörer valt att lägga sina möten i Karlstad om och om igen. Vi vill göra det enkelt för dig och hjälper till hela vägen från den första kontakten, till planeringen och genom hela genomförandet. Varmt välkommen!

Många möteslokaler

I Karlstad finns många lokaler som kan passa ert arrangemang, beroende på vilken storlek och inramning som önskas. Är det riktigt stora möten finns Karlstad CCC, en av Nordens största kongress- och konferensanläggningar med plats för 1660 deltagare i Solasalen. 
Utöver hotellen så har Karlstads universitet, Värmlands museum, Nöjesfabriken och Scalateatern fina lokaler. Läs mer om varje anläggning här intill eller kontakta oss så berättar vi mer.

Hög hotellkapacitet

Karlstad är en hotelltät stad, med många fina hotell som ligger både nära möteslokaler och varandra. Hållbarhet är viktigt och alla hotell med mer än 50 rum är miljöcertifierade. Vill du läsa mer om hotellen eller om annat boende har du mer information här: visitkarlstad.se/sv/bo/hotell-pensionat
Du är också mycket välkommen att kontakta oss på Karlstad Convention Bureau så berättar vi mer.

Promenad- och pratvänligt

Karlstadsbon tycker om att prata och det är lätt att komma i samspråk, kanske längs någon av de många av de promenadvägarna. Karlstad ligger där Klarälven, Sveriges längsta älv möter Vänern, Sveriges största sjö. Nära till det mesta och med alla broar och vackra vägar längs vatten gör det staden extra promenadvänlig. På promenaden är det inte heller ovanligt att det doftar kaffe. Mitt i centrum ligger Löfbergs kaffebryggeri.

Lätt att ta sig till

Karlstad ligger mitt emellan Stockholm och Oslo. Det är lätt att ta sig till Karlstad med antingen tåg, buss eller bil.

Det är enkelt att ta sig med tåg till och från Karlstad. Det går nio tåg, tur och retur till Stockholm på vardagar, fem-sex tåg till Göteborg och Oslo (något färre på helger) samt lokaltågen ut i länet. Karlstads centralstation ligger bara ett stenkast från Stora torget, som ligger mitt i stan och är enkelt att ha som utgångspunkt.

Det är även lätt att åka buss till Karlstad. Swebus, Nettbuss och Flixbus är några av aktörerna som trafikerar staden. Behöver du ta flyget så finns Karlstad Airport som erbjuder reguljärflyg från och till Stockholm Arlanda.
Läs mer om transportmöjligheter på
https://www.visitkarlstad.se/sv/resa-hit

Ja