Villa Fryksta

Villa Fryksta har stått där invid Nedre Fryken i närmare hundra år. Det stora, röda huset har haft många funktioner under åren.
Bed & breakfast
När du kommer hit möts du av vår pampiga veranda framför huset med både sjöutsikt och kvällssol. Väl inne i huset får du sex individuellt inredda rum. Två är placerade på nedervåningen, och övriga fyra en trappa upp – där du även finner vårt dubbelrum De Luxe med en magisk vy över sjön.

Utöver rummen tas nedervåningen i besittning av vår frukostmatsal, som även fungerar som mötesrum för mindre konferenser. Dessutom kan vi erbjuda ett uppehållsrum för social nedvarvning efter en dag fylld av upplevelser, vårt källarplan har totalrenoverats och inretts till en relaxavdelning med bastu och spabad. Notera att relaxavdelningen öppnar 17 september.

Bokar du din vistelse hos oss via vår Happy Booking så finns det möjlighet att ha en härlig räksmörgås eller en fräsch frukt, ost- och charkbricka som väntar på dig vid ankomst – perfekt att avnjuta på verandan. Läs mer på sidan mat och dryck.

För att kunna serva alla våra gäster har vi ett tillgänglighetsanpassat rum på nedervåningen. I två av våra rum är det tillåtet att ha med husdjur.

Barn är mer än välkomna hos oss, stranden och gräsmattan är som gjorda för lekar och barnsliga äventyr. Barn i åldrarna 0-3 år bor gratis.

Frukost ingår i ditt boende

Tillgång till relaxavdelningen, bokas på plats i receptionen (öppnar 17 september)

Badplats intill huset

Tillgänglighetsanpassat rum finns, måste bokas i förväg

Djurtillåtna rum finns, måste bokas i förväg

Gratis Wi-Fi

Gratis avbokning upp till ett dygn innan ankomst
INFO
Plats
Arrangör
Villa Fryksta
Sjöleden 33
665 91 Kil
info@villafryksta.se
Namn
Villa Fryksta
Adress
Sjöleden 33
665 91 Kil
Kommun: Kil
Beskrivning
Villa Fryksta Bed & Breakfast Vackert beläget vid Nedre Frykens strand. Renoveringen av den närmare hundra år gamla villan börjar sakteligen bli färdig. När vi öppnar i juli kan vi erbjuda dig som gäst ett charmigt Bed & Breakfast där husets mångåriga historia går igen i både inredning och atmosfär. Vi har sex individuellt inredda rum, med en svit som har en magisk vy över Fryken, dessutom har vi en stor gräsmatta och flera sociala ytor. För att låta våra gäster slappna av lite extra har vi inrett en relax i källaren med bastu och dubbelbad, samt byggt en veranda med kvällssol och sjöutsikt. Följ gärna vår resa via Facebook och Instagram, @villafryksta. Vi ses i sommar!
Vägbeskrivning
Sjöleden 33, Fryksta, Kil
Tillbaka
Kil
Besök hemsida Boka här
Frukost
Boka
Sommaröppet
Spa
Uteservering
Öppet året runt
Fryken
Museum
Cafe
Mat och Dryck