Grums Fish n´ Camp - Sävsjön

Mysig camping vid natursköna Sävsjön.
Till Grums Fish n` Camp kan du komma för ett kortare besök, kanske en glass och ett dopp i sjön, eller en promenad längs vandringsleden och lite korvgrillning. Här kan du också stanna och bo ett tag, och njuta av den vackra naturen. Du kan koppla av, vandra i naturen, bada, fiska och åka ut på sjön. Härifrån har du också nära till golfbanor, shopping, spännande aktiviteter och kultur.

Campingen ligger vid natursköna Sävsjön i södra Värmland, cirka 12 km söder om Grums. Här finns ett 40-tal campingtomter. Några är speciellt lämpliga för husbilar och andra passar bra för tält. Husdjur är tillåtna om de hålls kopplade och under uppsikt.

Passa på att hyra den härliga husbåten med plats för fyra personer. I husbåten finns kök, badrum och soldäck på taket.
Några campingstugor med två till fyra bäddar (våningssängar) finns också här. Alla stugor har sjöutsikt. Dusch, toalett, kök och diskrum finns i de servicebyggnader som ligger centralt på området. Campingen är öppen mellan maj och september.

Runt sjön finns Sävsjöleden som är 8,4 km lång. Längs leden finns fina grillmöjligheter med vindskydd och en flotte för att ta sig över en vik. Vid badplatsen finns sandstrand, brygga och omklädningsrum. Är du fiskeintresserad kan du köpa fiskekort hos oss, antingen via SMS, online och direkt i receptionen. Många fina gäddor och stora abborrar har fångats i Sävsjön senaste året.
Även reception och kiosk med turistinformation finns vid badplatsen och är öppen maj-september med fullservice 13 juni-16 augusti, mellan 08.00-21.00 alla dagar.
Ta med dig vännen, barnen, hunden och njut av Sävsjön!

- Båt- och kanotuthyrning
- Cykeluthyrning
- Fiske
- Kiosk, kaffe och måltider
INFO
Plats
Arrangör
Grums fish n´camp
660 40 Segmon
camp@savsjon.se
Namn
Sävsjön
Adress
Kommun: Grums
Vägbeskrivning
E18 söderut från Grums. Avtag Segmon, kör mot Borgvik 2 km. Ligger på vänster sida om vägen.
Tillbaka
Sävsjön
Besök hemsida Boka här
Natur
Fiske