Paket på Elite Stadshotellet Karlstad

Nu har du chansen att bo på fina Elite Stadshotellet Karlstad mitt i centrala stan och välja bland olika aktiviteter som kajak, cykling, vandring, golf och familjedag.

Kajakpaket

Paddla kajak på Klarälven och Under 4 timmar får du möjlighet att uppleva Karlstad från vattnet. Mitt i centrala Karlstad, ett stenkast från Elite Stadshotellet hoppar du ner i kajaken och paddlar iväg på Klarälvens vackra vatten. Turen är på 4 timmar och du får kartor, instruktioner och flytväst på plats.

Läs mer om kajakpaketet här.

Vandringspaket

Välkommen till en härlig naturupplevelse i vackra Värmland! Med Elites vandringspaket kan du utforska några av områdets bästa vandringsleder för att sedan koppla av i ett av de fina superiorrummen på Elite Stadshotellet i Karlstad. Dessutom ingår en energigivande lunch på Alsters Herrgård med vällagad husmanskost och hembakat.

Läs mer om vandringspaketet här.

Golfpaket

Bo på Elite Stadshotellet och spela golf på några av de natursköna golfbanor som hotellet samarbetar med. Bland dessa banor finns ett komplett utbud med stor variation för alla spelare.

Läs mer om golfpaketet här.

Familjedag i Mariebergsskogen

Unna er en härlig familjedag i vackra Mariebergsskogen i Karlstad. Elite Stadshotellet Karlstad erbjuder ett paket som inkluderar biljetter till rundturståget Conrad Höök. Från tåget upplever du parkens vackra miljö med skog, vatten, kulturhus och djuren i Lillskogen längs en guidad tur. Mariebergsskogen har öppet varje dag, året om kl. 7-22. 

Läs mer om familjedag i Mariebergsskogen här.

Cykelpaket

Njut av en härlig tur på cykel runt Karlstad, och sov sedan ut i sköna sängar på Elite Stadshotellet. Här finns gott om gamla asfalterade landsvägar att cykla på och Karlstad erbjuder vi har sträckor och rutter för alla smaker.

Läs mer om cykelpaketet här.

Nej