Almars Krog

Almars Krog erbjuder fine dining på landet och har flertalet gånger blivit utsedd till Värmlands bästa restaurang enligt White Guide. Krogen är enda restaurangen med omdömet mycket god klass.
Almars Krog drivs sedan 2017 av Christoffer Schyman och Robin Sundholm som tog över efter att arbetat som köksmästare och souschef tillsammans med den tidigare ägaren. Restaurangen drivs i samma anda som innan där maten och drycken står i fokus.

Med endast 20 sittplatser i restaurangen blir det aldrig trångt och gästerna har god tid att prata med varandra och krögarna själva. Med hjälp av lite berättelser om de olika producenter som serveras i glas eller på tallrik skapas hela middagen till en minnesvärd föreställning i smak och intryck. Så vill du ha en annorlunda matupplevelse utöver det vanliga, besök då restaurangen ute på landet.

I anslutning till restaurangen finns även en festvåning där Almars Krog ordnar med mat och dryck för bröllopet, företagsfesten eller födelsedagar. Där är det högt i tak med en stor öppen yta som kan rymma upp till 150 sittande matgäster.

På gården finns även Butiken på Landet, Noll54 Interiör, Klemner Studio samt Skafferiet.

Välkomna till vackra Almar!
INFO
Plats
Arrangör
Almars Krog
Almars gård 433
655 91 Karlstad
info@almarskrog.se
Namn
Almars Gård
Adress
ALMARS GÅRD
435
655 91 Karlstad
Kommun: Karlstad
Vägbeskrivning
Belägen cirka 7-8 km norr om centrum. Från E18 genom stadsdelen Färjestad. Fortsätt sedan mot Skived. Efter några kilometer ligger gården på vänster sida.
Tillbaka
Karlstad
Besök hemsida
Restaurang
Vänern