Arrangera ditt evenemang i Karlstad - vi hjälper dig

Varför arrangera i Karlstad?

I Karlstad finns en lång tradition av att erbjuda kultur-, musik, och idrottsevenemang och en publik som fyller de många arenorna. Dessutom kan 65% av Sveriges befolkning ta sig till Karlstad inom 3 timmar. Detta gör Karlstad till en perfekt plats för möten och arrangemang.
Läs mer om varför Karlstad är en bra plats för ett arrangemang.

Arenor & platser

Karlstad har ett stort urval av arenor och spelplatser, både för det stora och lilla arrangemanget. I Karlstad är vi stolta över att kunna erbjuda arrangörer och publik ett brett urval av spelplatser, allt från den lilla föreställningen till den stora arenashowen.
Läs mer om alla de arenor och platser som finns i Karlstad.

Tillstånd & tips

Eftersom det oftast behövs flera tillstånd för ett evenemang har vi skapat en möjlighet för arrangörer av evenemang att träffa alla myndighetspersoner vid ett och samma tillfälle. Du bokar mötet hos kontaktcenter på telefon 054-540 00 00 och hänvisar till Företagsservice. Ett bra sätt att spara tid och göra allt rätt från början.
Läs mer om lite tips och kontaktuppgifter här.

Great Event of Karlstad

Great Event of Karlstad är en event- och evenemangsbyrå som erbjuder olika typer av arrangemang och tjänster. Vi arrangerar, förmedlar & förenar. Vi vill ge dig som arrangör och besökare en storartad upplevelse och vi verkar för att Karlstad ska vara en av Sveriges ledande evenemangsstäder med ett rikt och varierat utbud.
Läs mer om oss här.

Lars Nyström
Projektledare/Säljare
lars@greateventofkarlstad.se
070-38 89 115