Arrangera ditt evenemang i Karlstad - vi hjälper dig

Varför arrangera i Karlstad?

Mitt i triangeln mellan Oslo, Göteborg och Stockholm finner ni Karlstad. Här finns ett rikt kultur-, musik-, och evenemangsutbud vilket gör staden till en perfekt plats för möten och arrangemang. Läs mer om varför Karlstad är en bra plats för ett arrangemang.

Arenor & platser

Karlstad har ett stort urval av arenor och spelplatser, både för det stora och lilla arrangemanget. I Karlstad är vi stolta över att kunna erbjuda arrangörer och publik ett brett urval av spelplatser, allt från den lilla föreställningen till den stora arenashowen. Läs mer om alla de arenor och platser som finns i Karlstad.

Tillstånd & tips

Vid de flesta typer av evenemang och offentliga sammankomster krävs det av arrangören att man söker tillstånd hos en eller flera olika myndigheter. Läs mer om lite tips och kontaktuppgifter här.

Great Event of Karlstad

Great Event of Karlstad är en event- och evenemangsbyrå som erbjuder olika typer av arrangemang och tjänster. Vi arrangerar, förmedlar & förenar. Vi vill ge dig som arrangör och besökare en storartad upplevelse och vi verkar för att Karlstad ska vara en av Sveriges ledande evenemangsstäder med ett rikt och varierat utbud. Läs mer om oss här.

Lennart Åhs
VD/Säljare
lennart@greateventofkarlstad.se
073-682 33 05

Lars Nyström
Projektledare/Säljare
lars@greateventofkarlstad.se
070-38 89 115

Eva Åhs
Projektledare/Säljare
eva@greateventofkarlstad.se
076-830 08 20